Een van de meest winstgevende bedrijven om vandaag offline te beginnen, is het bezitten en exploiteren van een tuinwinkel. Veel beginnende en professionele tuinders zullen ervoor kiezen om te winkelen in een fulltime tuinwinkel, in tegenstelling tot die grote winkelketens die tijdens het winterseizoen sluiten en werknemers die geen kennis hebben van tuinieren of tuinproducten.

Ik ben dol op het managen van onze tuinwinkel, omdat het altijd druk is, zelfs tijdens de rustige seizoenen, we hebben voortdurend een grote lijst met dingen die we moeten doen. Het personeelsverloop is ook laag omdat werknemers graag buiten werken in plaats van binnen op kantoor te werken. De meeste van deze mensen zijn geïnteresseerd of hebben een diploma in de landbouw.

Dit jaar is de sterke verkoop in ons tuincentrum meer dan ooit bijna 50% hoger dan vorig jaar. Dit is een verrassende statistiek in vergelijking met andere winkels zoals kleding online tuincentrum, sieraden, auto’s en een hele reeks andere.

Ik zal u de redenen geven waarom de tuinbouwretail altijd floreert, zelfs tijdens een neergaande economie.

1. Als het geld krap is, hebben mensen de neiging om kortere of helemaal geen vakanties te nemen. Ze blijven langer thuis en doen meestal huis- en tuinactiviteiten.

2. Huizen stijgen niet noodzakelijkerwijs in waarde, maar als u ooit besluit uw huis te verkopen met een aantrekkelijk landschap, kunt u de deal veel sneller sluiten.

3. Landscaping-informatie is essentieel voor onze vooruitgang en we verspreiden deze gratis via mond-tot-mondreclame en met onze eigen online marketinginspanningen. Waarde verhogend dus.

4. Planten, bomen en tuinartikelen worden beschouwd als luxeartikelen en worden meestal gekocht door mensen met een midden- of hogere inkomensklasse.

Het bezitten van uw eigen tuinierwinkel vereist veel werk, geduld en geluk. U moet uw best doen om elk aspect van het bezitten van een tuinwinkel in de detailhandel te onderzoeken. De voordelen zijn zeer de moeite waard, maar het werk is fysiek erg zwaar.

Een tuinwinkel beginnen
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.