Een paar bruidsschoenen is vaak het laatste waar een bruid aan denkt. Je stelt je altijd voor hoe je eruit zou zien in je trouwjurk op de grote dag, maar je vergeet je bruidsschoenen helemaal, ook al zijn ze het tweede belangrijkste item na je trouwdag. bovenkleding.

En de onverwacht brede selectie die wordt aangeboden, kan ontmoedigend zijn. Er zijn echter een paar belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een schoen. Ten eerste is het jouw dag en de traditionele manier is om effen ivoorkleurige of witte pumps te dragen, dus als je rondkijkt, krijg je veel meer keuzes en stijlen.

Timing is erg belangrijk. Als je een jurk aan het maken bent of aanpassingen aan je jurk nodig hebt, moet je outdoor schoenen kopen voor het passen van de jurk om de juiste lengte voor je jurk te krijgen.

Enkele belangrijke dingen om te overwegen bij het zoeken naar schoenen, zijn door de winkel bladeren en stofstalen meenemen om te vergelijken. U kunt het staal matchen, maar onthoud dat de kleur er heel anders uit kan zien in vergelijking met de volledige jurk. , en in verschillende lichtinstellingen. Als je van plan bent om op je grote dag kousen of panty’s te dragen, is het een goed idee om een pop-sok te dragen. Vergeet niet dat je voeten later zullen opzwellen.

Van zeer traditionele pumps tot moderne sandalen met open neus, de daadwerkelijke stijlkeuzes zijn enorm. Zijde en satijn zijn nog steeds de meest populaire stofkeuzes en schoenen kunnen worden geverfd. De meeste bruiden geven de voorkeur aan hoge hakken, maar ze moeten comfortabel en beloopbaar zijn, aangezien je ze overdag lange tijd zult moeten dragen en het moeilijk kan zijn om in een jurk te lopen. gemakkelijk. Als je meestal platte schoenen draagt, kies dan geen schoenen met hakken van 10 cm, want die kunnen je trouwdag verpesten. Er is niets mis met het dragen van lage hakken. Hoge hakken werken erg goed op het been, maar schoenen met enkelbandjes passen heel goed bij alle schoenen, ook lage hakken, en helpen om de schoen aan de voet vast te zetten.

Als u langer bent dan de bruidegom en u zich zorgen maakt over de hoogte van de hak, houd dan rekening met de hakhoogte van de schoenen van de bruidegom en u kunt herenschoenen vinden met een unieke hakhoogte zonder ongebruikelijke hakhoogte te behouden.

Een belangrijke beslissing is een kleur. Je moet je schoenen matchen of je schoenen contrasteren met je jurk. Een gouden japon vormt bijvoorbeeld een prachtig contrast met chocoladebruine of rode schoenen. Zilver is een goede contrasterende schoen voor de meeste kledingkleuren, maar als je kiest voor gouden of zilveren schoenen, vergeet dan niet om ze te coördineren met je sieraden. Als je je schoenen verft, overweeg dan of je ze bij daglicht of kunstlicht wilt verven, omdat dit de kleur kan beïnvloeden.

Als je buiten trouwt, overweeg dan om schoenen met sleehak te dragen om te voorkomen dat ze op de grond zakken. En voor een buitenbruiloft in warme klimaten, wil je misschien sandalen overwegen, zodat je voeten kunnen ademen. Een overweging voor strandbruiloften is om op teenpalen of schoenen te glijden om het zand door de schoenen te laten gaan.

Het vinden van de juiste schoenen voor je bruidsmeisjes kan ook moeilijk zijn. de meeste fabrikanten bieden geen full-size assortiment in dezelfde schoen, van heel klein tot volwassen, en komen meestal in verspringende maten. Het assortiment en de verschillende stijlen namelijk: maten 7-1 voor kleine bruidsmeisjes en bloemenmeisjes, junior maten variëren 1-5, en tot slot, volwassen maten variëren 3-8.

Of je nu schoenen koopt in een High Street-winkel, een bruidswinkel of online, het beste advies is om het retour- en terugbetalingsbeleid van de schoenen te controleren. Het is een belangrijke dag, dus neem de tijd. Zorg ervoor dat ze zijn wat je wilt.

Ten slotte is het beste advies om iets te kiezen dat je comfortabel draagt, en of het nu een ongebruikelijke kleur of stijl is, als je het maar één dag draagt, zullen je trouwfoto’s vereeuwigd worden.

Als trouwschoenenspecialist bieden we een breed scala aan kleuren en stijlen voor zowel de bruid als het hele bruidsfeest, bruidsmeisjes, moeders van de bruid, moeders van de bruidegom of gasten die op zoek zijn naar trouwschoenen. met die speciale outfit. We bieden een postorderservice, zodat we je trouwschoenen rechtstreeks naar je deur kunnen laten verzenden, zodat je ze zonder stress kunt passen met je trouwjurk en ons probleemloze retourbeleid kan eenvoudiger zijn.

Tips voor het kopen van trouwschoenen
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.