Black heels 15 cm SULTRY-609 Fabulicious sandals high heels platform

Voor de meeste vrouwen die schoenen met hoge hakken dragen, is voetpijn heel gewoon. Hoewel schoenen met hoge hakken worden aanbevolen voor vrouwen met platvoeten, boogpijn en strakke kuiten. De schoenen die groter zijn dan 1,5 kunnen de bal van je voet beschadigen. Er zijn veel problemen die kunnen ontstaan als gevolg van langdurig gebruik van dit type schoen en dit zijn samentrekking van de kuit, eeltknobbels en hamertenen. U kunt ook balvoetpijn krijgen, zoals neuromen, metatarsalgie en sesamoiditis. Om het risico op deze problemen te verminderen, kunt u de volgende technieken volgen:

* Als je voor je werk elke dag hoge hakken moet dragen, blijf dan bij 1,5 inch. Gebruik 3 inch en groter alleen voor speciale gelegenheden en evenementen. visit https://www.heels-high.nl Je kunt je schoenen afwisselen door niet elke dag dezelfde oude schoenen te dragen. U kunt er ook voor kiezen om hoge hakken te dragen met bredere hakken; dit kan helpen de stabiliteit en het evenwicht voor uw voeten te behouden.

* Als je dol bent op het dragen van dit soort schoenen, kies dan degene met bandjes. Dit kan extra steun aan uw voeten geven. Minder materiaal op je schoenen betekent minder ondersteuning, wat kan leiden tot een slechte balans.

* Koop een schoen die goed past en sterke banden aan de achterkant heeft. De kans op vallen is groter als je minder materiaal hebt om aan je voeten vast te houden.

* U moet uw voet masseren na een dag op hoge hakken te hebben gelopen. Als u last heeft van een boogpijn, kunt u uw voet over een fles mineraalwater rollen.

* Het strekken van uw voet en uw kuit na het uitdoen van uw hoge hakken kan de stressspieren van uw voeten ontspannen.
Negeer voetproblemen niet, als er ernstige voetpijn optreedt, zoek dan medische hulp om verdere schade te voorkomen. Het dragen van hoge hakken is leuk, zolang je ze maar goed draagt.

Tips voor het vermijden van voetpijn veroorzaakt door schoenen met hoge hakken
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.