Terwijl koele wind in de zomer een redder in nood is, is het in de winter precies het tegenovergestelde! Als de temperatuur daalt, kan het ondraaglijk zijn om zelfs maar de deur uit te gaan, laat staan de koude wind te trotseren en deel te nemen aan buitenactiviteiten. Hoewel je zou kunnen beweren dat het mogelijk is om lagen warme kleding aan te trekken, is het eigenlijk geen functionele oplossing omdat het dragen van te veel lagen kleding nogal oncomfortabel is en het ook je bewegingen beperkt. De ideale oplossing om hier op te rekenen is verwarmde kleding. Dit is een speciaal type kleding waarin weerstandsdraden zijn ingebed tussen de binnen- en buitenlagen van de kleding om warmte te genereren om de drager warm en comfortabel te houden.

Verwarmde kleding is Verwarmde bodywarmer meestal ontworpen voor personen die zich bezighouden met sport en fysieke activiteiten tijdens koud weer. Ze zijn ontworpen voor motorrijden, fietsen in de winter, duiken, skiën, trektochten, lef en andere buitenactiviteiten. Ze worden aangedreven door batterijen. De hoeveelheid warmte die door de kleding wordt gegenereerd, is afhankelijk van het type en het wattage van de gebruikte batterijen. Er zijn verschillende soorten verwarmde kleding verkrijgbaar, zoals verwarmde vesten, sokken, broeken, handschoenen, jassen en zelfs leggings voor dames. Omdat deze zijn ontworpen om te worden gebruikt in koude weersomstandigheden, is de stof van deze kleding waterdicht, ademend en bestand tegen harde wind.

Als het gaat om het dragen van verwarmde kleding, hebben mensen de neiging zich zorgen te maken over hun veiligheid, omdat deze weerstandsdraden bevatten waarin elektriciteit vrij kan stromen om warmte te genereren. Zo worden mensen vaak geïntimideerd door het idee kleding te moeten dragen waarin deze weerstandsdraden zijn ingebed. De waarheid is dat het volkomen veilig is om verwarmde kleding te dragen. In tegenstelling tot de verwarmingselementen van apparaten zoals een broodrooster of oven, wekken de weerstandsdraden in verwarmde kleding niet zoveel elektriciteit op en worden ze ook niet gloeiend heet. Om de preutsen hun angst voor het dragen van dergelijke kleding van zich af te schudden, is er een speciaal type verwarmde kleding waarmee de drager de temperatuur van de kleding kan regelen, waardoor ze zich veiliger kunnen voelen.

Dankzij verwarmde kleding hoeft men zich niet langer in huis op te sluiten en kan men ook bij slecht weer genieten van zijn favoriete buitenactiviteiten. Deze kledingstukken zijn niet alleen comfortabel en functioneel, maar ze zijn ook nog eens heel stijlvol, zodat je de kou in stijl kunt trotseren!

Trotseer het koude weer in stijl en comfort met verwarmde kleding
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.