Er zijn veel voordelen aan het gebruik van de luchthavenshuttle. Onze luchthavenshuttle biedt een breed scala aan diensten, waaronder autostoeltjesservice, voldoende ruimte, gratis wifi en inflight entertainment. Luchthaventransferservice betekent dat u wordt afgezet bij uw huis, hotel of bedrijf en dat u van deze plaatsen wordt opgehaald naar de luchthaven. Luchthavenshuttleservice biedt bussen, bestelwagens en luchthavenlimousines om passagiers van en naar luchthavens te vervoeren. De luchthavenshuttle heeft autostoeltjesservice in busjes en limousines om uw kleintje veilig en vermaakt te houden. Pendelbedrijven hebben in hun pendelbusjes vakkundig stoelen geplaatst. Het busje heeft veiligheidsgordels om te voorkomen dat je kind omvalt. De pendeldienst is 365 dagen per jaar beschikbaar. Ze bieden zowel privé- als gedeelde ritdiensten. In een busje of limousine vind je een tv waar je veel van kunt genieten. Misschien heeft u een belangrijke vergadering en wilt u deze regelen, en het bedrijf van de shuttle in Antwerpen heeft supersnel WI-FI internet in hun busjes. Dit kan u helpen bij het voltooien van taken die vóór de vergadering moeten worden voltooid. Luchthaventransportbedrijven bieden eersteklas zitplaatsen. De stoelen zijn van leer. Deze zijn zo comfortabel dat je kunt slapen.

U kunt vooraf of op de luchthaven reserveren. Over het algemeen geven passagiers er de voorkeur aan om van tevoren te boeken om de tijd en het gedoe van betalen op de luchthaven te vermijden. Wanneer u op de luchthaven aankomt, checkt u in en arriveert uw bagage, vertelt u de chauffeur uw bestemmingsadres en geeft u uw bevestigingsnummer of achternaam op. Het shuttlebedrijf heeft een persoon op de luchthaven die u op het systeem zal activeren. Een shuttlebedrijf haalt u op van het vliegveld en zet u af op de door u gewenste bestemming.

Veel luchthaventransportbedrijven leveren ook mensen naar het wijngebied Napa Valley. Valley Wine Country is de thuisbasis van een overvloed aan wijnhuizen waar u kunt genieten van heerlijke rode en witte wijnen. Er zijn veel redenen waarom rondreizen door wijnlanden bijzonder geschikt zijn voor vervoer per limousine. De eerste is dat rijden onder invloed gevaarlijk is. Dus stap in de limousine en rijd, en uw chauffeur zal u veilig rijden en u informatie geven over de beste wijnhuizen. Ten tweede ben je hier om te genieten, zodat je kunt ontspannen en genieten van de muziek en het eten terwijl zij voor het rijden zorgen. Een limousine is een goede keuze voor deze populaire activiteit.

Voordelen van reizen met de luchthavenshuttle
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.