Tuinlampen op zonne-energie zijn de perfecte manier om uw tuin ‘s avonds te verlichten met de gratis stroom die de zon de hele dag door levert. Deze verlichtingssystemen op zonne-energie zijn de afgelopen jaren verbeterd en bieden tegenwoordig helderder licht dat de hele avond kan aanhouden. Deze systemen kunnen worden gebruikt om paden, landschapsarchitectuur of tuinen te verlichten en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen om bij elk interieur te passen.

Onderdelen van een verlichtingssysteem

Een basissysteem voor buitenverlichting op zonne-energie bestaat uit verschillende componenten. Het oplaadsysteem dat de lampen ‘s avonds van stroom voorziet, bestaat uit zonnepanelen die zonlicht omzetten in elektrische stroom en batterijen die de stroom opslaan voor later gebruik. In het eenvoudigste tuinlicht op zonne-energie maken beide componenten deel uit van de eigenlijke lichtbehuizing. Hierdoor kunt u de lampen plaatsen waar u ze nodig heeft en overdag opladen met zonlicht van Solarledverlichting.nl.

Uitdagingen van zelfstandige eenheden

Hoewel dit type buitenverlichting op zonne-energie eenvoudig is, is het geen perfecte oplossing voor al uw behoeften. Het probleem met het gebruik van deze stijl van verlichting in de tuin is dat je misschien niet zoveel zonlicht krijgt waar je het nodig hebt. Tuinen hebben over het algemeen veel meer schaduw dan langs de paden, die de door de zon opgeladen zonnelampen blokkeren. Als u in dit geval de lichten in een gebied wilt hebben en het oplaadsysteem in een ander gebied, kunt u een systeem gebruiken dat de twee scheidt.

verlichtingssysteem met één vermogen

Dit type buitenverlichtingssysteem op zonne-energie bevat een zonnecollector en batterij in een enkele eenheid, de enige componenten die in direct zonlicht moeten worden geplaatst. De oplaadmodule maakt verbinding met de lamp en voorziet de lamp van stroom via een kleine kabel. Hierdoor kunt u tuinverlichting op zonne-energie plaatsen waar u ze nodig heeft en het systeem goed opladen.

Bol overwegingen

Een ander ding om te overwegen is de stijl van de lampen waarvoor u binnenverlichting op zonne-energie gaat gebruiken. Oudere systemen gebruikten standaardlampen die niet veel keuze boden in het soort licht dat werd geleverd. Bovendien hadden deze oudere systemen de neiging om een nogal blauwachtige tint af te geven, waar veel consumenten een hekel aan hadden. Moderne lampen op zonne-energie hebben een grotere keuze aan lampstijlen die een verscheidenheid aan verlichtingskeuzes kunnen bieden, van dab-lampen tot schijnwerpers. Hierdoor kunt u het perfecte verlichtingsplan op zonne-energie ontwerpen voor al uw verlichtingsbehoeften.

LED-verlichting de hele nacht lang

Dankzij verbeteringen in de lamptechnologie zijn deze nieuwste lampen op zonne-energie helderder en witter dan oudere systemen. Sommige hebben LED-lampen die jaren meegaan en heel weinig stroom verbruiken, waardoor je met één keer opladen de hele avond je pad of tuin kunt verlichten. Sommige systemen bevatten sensoren die de verlichting in de schemering aanzetten en ‘s morgens weer uit. Dit is een leuke functie en stelt uw systeem in staat om ‘s avonds de verlichting te leveren die u nodig heeft zonder de extra kosten van het toevoegen van een schakelaar aan uw systeem.

Werken Solar Garden Lights echt?
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.